721241 721241 721241 721241 721241 721241 721241 721241

Woom 2 14" Blå

5,3kg, 3-4,5 år, 95-110cm

Varenr:1213509120083725698
Veil. pris 4 599,00
✉ Send meg mail når varen er på lager
BeskrivelseReservedelerAlternativerSupport
Beskrivelse
Vekt5,3 kg (uten pedaler)
Aldersgruppe3-4,5 år
Høyde95-110 cm

 

Woom 2 er den minste sykkelen med pedaler i merkets Original-serie. Sykkelen har 14" hjul, geometri tilpasset små barn og er en av våre mest populære barnesykler. Sykkelen har flat setevinkel, korte krankarmer og lavt plassert krankhus slik at barnet alltid kan nå ned til bakken uten å miste balansen. Woom 2 er den perfekte sykkelen for overgang fra balansesykkel uten pedaler til skikkelig sykkel og gir barnet alle forutsetninger for å få en bratt læringskurve, selv uten bruk av støttehjul.

 

Nøkkelpunkter

Woom 2 Original har følgende karakteristikk:

  • Høykvalitetskomponenter med lav vekt: sykkelen veier kun 5,3kg
  • Geometri utviklet for de aller minste barna
  • Bremsehendler utviklet for små hender, hendlene kan enkelt justeres
  • Begrenset svingutslag hindrer overstyring av framhjul
  • Lettbetjente V-bremser

 

Geometri

Her er detaljene for sykkelentusiaster:
Hjul / dekkstørrelse14 " 
Cockpit / styrets høyde 
635 mm
Styrevinkel67°
Overrør høyde350 mm
Overrør lengde350 mm
Akselavstand635 mm
Krankarmer80 mm
Setevinkel69°
Minimum setehøyde430 mm
Maksimum setehøyde505 mm

Vektbegrensning

Barnets vekt må ikke overskride 60 kg. 

Spesifikasjoner 

Ramme

Rammemateriale: Lett og sterk A-6061 aluminum - Begynnervennlig geometri med 14" hjul og naturlig kjørekarakteristikk. Ekstremt lav innstegshøyde, lav minimumshøyde for sete, lang akselavstand, tilgivende geometri og styrebegrensning som eliminerer overstyring. Sykkelen er satt opp for å gi maksimal stabilitet, eksemplarisk balanse og lettbetjente bremser som bygger selvtillitt. Lang setepinne gir gode justeringsmuligheter for setehøyde.

Gaffel

Lett aluminiumsgaffel med 1" styrerør - designet for å gi enkel og naturlig styring

Styrelager

Semi-integrert 1" styrelager med forseglet lager. Laget i stål og aluminium.

Styrebegrensning

En liten gummiring er koblet mellom ramme og gaffel. Gummiringen gir økt stabilitet og gjør det lettere å holde en rett linje, samtidig som den hindrer full rotasjon av styret.

Stem

Smidd aluminum - 40mm - +10°. Fullintegrert stem uten utstikkende skruer - sparer knær for små støt og rifter. Festes til styret med to 6mm bolter.
StyreBredt og lett aluminiumsstyre med ergonomisk utforming for å gi bedre kontroll. Styret har god høyde som sikrer en oppreist sittestilling og er justerbart. Smal diameter på styret (19mm) passer godt for små barnehender. Bredde: 470mm
HolkerSmale holker for små hender. Holkene har grepsvennlig overflate med diamantmønster. Endeplugger i gummi gir ekstra demping og økt beskyttelse.
Bremser

Sykkelen har to håndbremser samt fotbrems. Mini V-bremser er tilpasset små barnhender og har justerbare hendler slik at god bremsekontroll oppnås. Bakbremsen er utstyrt med myke, grønne bremseklosser som gir god bremsekraft selv ved små utslag på bremsehendelen. De hardere, svarte bremseklossene på framhjulet gir trygg innbremsing og redusert sjans for låsing av framhjul. Bremsehendlene har samme farge som tilhørende bremseklosser. Pedalbremsen kan bygges om ved hjelp av Freewheeling Kit, slik at kun håndbremsene er aktive.

DrivverkLette, smidde krankarmer i aluminium med 80mm lengde og lav Q-faktor (avstand mellom beina). Begynnervennlig utveksling med 25T krankdrev og 16T drev bak, utstyrt med plastpedaler
HjulSuperlette Soopa-Doopa-Hoops aluminumsfelger, smale aluminiumsnavn som gir ekstra rom og mulighet for lav Q-faktor, forseglede nav. Hjulene monteres med 5mm unbrakonøkkel.
DekkKenda Small Block 1,5"x14 ballongdekk med lav profil og lav vekt gir god demping, rulleegenskaper og masser av grep. Slangene har Schrader-ventiler.
SeteAldersspesifikk og ergonomisk utforming. Forsterket på siden for å gi økt slitestyrke når sykkelen lenes mot vegg.
SetepinneAnodisert setepinne i aluminium med merke for maksimallengde
SetepinneklemmeSetepinneklemme i aluminium med hurtigutløser.
Medfølgende verktøy1x5mm unbrakonøkkel for hjulmontering,  1x6mm unbrakonøkkel for stem, 15 fastnøkkel for pedaler

 

Reservedeler

TILBEHØR

RESERVEDELER

Alternativer
Support