WINORA

0
  • Winona er en Tysk sykkelprodusent.
  • Høykvalitets elektriske hybrid sykler. 
  • Fokus på komfort og design.

 

Tyske Winora produserer tradisjonelle høykvalitets elektriske hybridsykler for by og transport med et voksent, nøytralt og sobert utseende.

Praktiske, komfortable og driftssikre elsykler for urban transport og tur, på asfalt eller grus utstyrt med high-end komponenter og de ledende motorsystemene på markedet fra Yamaha og Bosch.

Den perfekte partner for de som ønsker en prisverdig kvalitetssykkel med oppreist og tradisjonell sittestilling  og med fokus på komfort og design.

LES MERVis mindre

Let’s move – mobilitet for alle

0
  • Forståelse for hva som driver mennesker.
  • Tilpasser seg menneskenes behov. 

 

Forandring krever mot og pasjon, og som merke har Winora godt med begge deler. De vurderer og justerer hele tiden sine holdninger for å opprettholde relevans i dagens marked som er i konstant forandring. Det er ikke nok å se med glede på egne produkter, motta utmerkelser og nyte suksess, men man må ha en forståelse for hva som driver mennesker, hvilke plager de har for øyeblikket og hvordan tilpasse seg deres behov.

«Hvis vi ønsker renere og grønnere byer, trenger vi mobilitet som er autonom, trygg og ren. Sykkelen i dagens form er det mest effektive og bærekraftige transportmiddelet»

LES MERVis mindre

Ingen fremtid uten ansvar

0
  • Bærekraftig mobilitet er et stort fokus i merkevarestrategien og måten Winora tenker/handler på.
  • Alle sykkelmodeller overholder internasjonale sikkerhetsstandarder og ISO-standarder.
  • Forpliktet til å redusere energiforbruk og CO2-utslipp. 

 

Som et merke under den nederlandske Accell Group paraplyen, er bærekraftig mobilitet ikke bare en del av merkevarestrategien, men også måten Winora tenker og handler på.

Alle Winoras modeller overholder internasjonale sikkerhetsstandarder og ISO-standarder, og alle kontaktpunkter som håndtak og seter, blir regelmessig testet for giftstoffer. I tillegg investerer Accell Group årlig nærmere 10 millioner i initiativer som bidrar til bedre helse og trygghet.

Accell Group er forpliktet til å redusere energiforbruk og CO2-utslipp både i produksjon og transport på lang sikt og å redusere miljøpåvirkningen fra avfall. Et konkret mål innenfor Accell Group er å redusere avfallet vårt inkludert emballasjemateriell med 4% årlig, samt å erstatte plast og plastfilm i hele verdikjeden med bioressurser.

LES MERVis mindre

En historie om innovasjon

0

For mer enn 100 år siden startet Engelbert Wiener en sykkelfabrikk, og la grunnlaget for et produkt vi i dag ser som uunnværlig.

I 1921 bygde han de første syklene for døtrene sine Thea og Martha for hånd, dette i en tid da masseproduksjon av sykkel for barn ikke eksisterte. Engelbert var dermed den første som gjorde denne form for mobilitet tilgjengelig for alle generasjoner.

Tanken var å la andre få ta del i den unike opplevelsen og følelsen av uavhengighet det er å sette seg på en sykkel. Denne lille historien er kjernen i Winora’s merkevarevirkelighet.

Winoras sykler og elsykler har vært trofaste kompanjonger i generasjoner. De er alltid der når du trenger de, i alle situasjoner. Om barn vil ta verden på to-hjul så er de der. De er uunnværlige på vei til universitetet eller på vei til jobb, og pålitelige følgesvenner på fritiden. De trosser enhver motvind og er et trygt og bærekraftig transportmiddel. For mobilitet som kan leves i dag og i morgen.

LES MERVis mindre
Select layout:
Du har valgt: