Laget AV foreldre, TIL foreldre

0

Babboe Cargo Bikes er Nederlands største transportsykkelmerke - laget AV foreldre, TIL foreldre.

I 2005 begynte en gruppe foreldre å lete etter den ideelle lastesykkelen i Nederland. Det så ut til at den ideelle lastesykkelen ennå ikke var laget på det tidspunktet, dette var begynnelsen på Babboe lastesykkel.

I samarbeid med et ingeniørfirma la disse foreldrene planer om å utvikle en kvalitativ og rimelig lastesykkel. Men hva er en rimelig pris og hva anser andre foreldre som en god lastesykkel?

To år senere var Babboe Big tilgjengelig for kjøp, en robust trehjuls lastesykkel som oppfyller alle kravene til Babboe-foreldrene. Begynnelsen på en blomstrende virksomhet!

Etter introduksjonen av Babboe Big fikk de i økende grad spørsmål angående utviklingen av en lastesykkel med elektrisk pedalassistanse og i 2009 lanserte de Babboe Big med elektrisk pedalassistanse.

Modellen ble en så stor suksess at de begynte å utstyre alle lastesykkelmodellene med elektrisk pedalassistanse.

 

I 2010, etter å ha funnet veien til mange families hjerter ble Babboe City introdusert, en tohjulet lastesykkel. Elegant, smidig og sporty, Babboe City var et velkomment tillegg til sortimentet, akkurat som den første modellen Babboe Curve. I mai 2017 ble Babboe Carve lansert. Den tilbyr det beste fra to verdener: stabiliteten til en trehjuls lastesykkel kombinert med smidigheten til en tohjuls lastesykkel.

LES MERVis mindre

Hvorfor velge Babboe lastesykkel?

0
  • En fest for barn i både finvær og regnvær.
  • Solide bindinger med høye paneler.
  • Ingen spisse eller skarpe kanter.

 

Å sykle sammen som familie er alltid gøy. Men når barna fortsatt er små, kan det være vanskelig å finne den rette familiesykkelen. Da er kanskje en lastesykkel er noe for deg og din familie?

Utvikler seg kontinuerlig: Det er forbrukerne som inspirerer Babboe til å forbedre nåværende lastesykler og tilbehør.

Babboe lastesykkel har 5 års garanti på rammen og 2 års garanti på slitasjedeler, som bremser og gir. Ulike garantibetingelser gjelder for alt tilbehør.
 
Beste forhold mellom pris og kvalitet: Alle Babboe lastesykler er kvalitets testet og SGS/TÜV-sertifisert.
 
Babboe lastesykler kan kjøpes hos utvalgte sykkelbutikker. Se forhandleroversikt.

LES MERVis mindre

Trygg og stabil fest på hjul!

  • Utvikler seg kontinuerlig.
  • 5 års garanti.
  • Beste forhold mellom pris og kvalitet.

Hver tur på en Babboe lastesykkel for barn er en fest på hjul. I fint vær, men også i regnvær, liker barna å sitte i lastesykkelen og rope «fortere» mens de er godt beskyttet. En stor fordel med en lastesykkel er at barna eller hunden sitter foran deg. Du har alltid barna, hunden din eller varene som skal transporteres trygt i sikte.

Alle Babboe lastesykler er utstyrt med solide binger med høye paneler og selvfølgelig ingen spisse eller skarpe kanter. Hver Babboe lastesykkel er utstyrt med 3-punkts sikkerhetsbelter for barna. Derfor kan de ikke stå opp eller falle ut av bingen mens du sykler. Spesielle lastesykkelseter er tilgjengelig for barn i alle aldre. Alle bevegelige deler av lastesykkelen er utilgjengelig for barn. Babboe lastesykler har to bremsesystemer som kan betjenes uavhengig av hverandre, slik at du kan bremse jevnt og sikkert. Sikkerheten i lastesykkelen for barn er av største betydning for Babboe.

LES MERVis mindre

Bærekraftig og miljøvennlig

0

Kassene er laget av tre fre europeisk bærekraftig skogsbruk.

Den stilige trekassen er typisk for en Babboe lastesykkel. Kassene er laget av kryssfiner av bøk og bjørk fra europeisk bærekraftig skogbruk. Hele produksjonsprosessen, fra råvaren til det ferdige sluttproduktet, er sertifisert og kontrollert av uavhengige eksperter. Med en Babboe lastesykkel er du bærekraftig på farten. På denne måten gir du allerede et lite bidrag til å beskytte miljøet.

LES MERVis mindre
Select layout:
Du har valgt: