1114240 1114240

Volcom Barkley Ins Bib Overall

Caramel - L/12år

Varenr:I1252302-L-CRL196134118657
Veil. pris 1 999,00
Størrelse12År
Volcom Barkley Ins Bib Overall Caramel - L/12år
Fargetekst
Vis varianter som liste
BeskrivelseSupport
Beskrivelse

Volcom Barkley Ins Bib Overall


Volcom Barkley Ins Bib Overall er en selbukse for barn, laget for ski- og snowboardkjøring og lek i snøen. Buksen er laget med god vanntetthet (10.000mm) og gode pusteegenskaper (10.000gm²), og har 80g vattering som holder barnet varmt.

Buksene er designet med Volcoms Modern Relaxed Fit. Passformen er noe smalere i lår og sete, med mer rom i leggen. Buksen er utstyrt med Grow-Tech, et system som lar deg forlenge buksebeina når barnet vokser. Dette kan være nok til at barnet kan bruke buksen en ekstra sesong.

Volcom benytter bransjeledende teknologier som gir barnet en komfortabel og bekymringsløs dag i bakken. Det patenterte Zop Tech®-systemet lar deg koble buksen sammen med en jakke med samme teknologi. Dette gir beskyttelsen til en heldress og hindrer snø i å komme på innsiden av klærne under lek i pudderet. Barkley Ins Bib Overall har ventilasjonskanaler på innsiden av lårene som slipper ut overskuddsvarme når temperaturen blir for høy. Buksen har forsterket sete og trippelforsterket linning som forlenger produktets levetid. Linningen er justerbar med skjulte strammemuligheter innvendig. Buksene har integrerte gamasjer og varme stikklommer i siden.


Detaljer:
- Zip Tech® sammenkobling av jakke og bukse
- Grow-Tech
- Ventilasjonskanaler med nettingfôr og glidelås
- Forsterket sete
- Trippelforsterket linning
- Justerbar livvidde
- Varme sidelommer
- Snøgamasjer
- 10,000mm / 10,000gm²


Materialer:
- V-Science Plain Weave med fluorfri impregnering
- 80g vattering
- Taffetafôr
- Kritisk tapede sømmer
- Modern Relaxed passform

Support