Drysure active shoe/ extreme boot dryer

0

• 12x raskere enn lufttørking

• Reduserer dårlig luft

• Gjenbrukbare i mange år

• Ingen varme eller strøm er nødvendig

Drysure

0

Drysure er laget av silisiumoksidskuler innkapslet i en sokk kombinert med ett strategisk Veroni perforert ytterskall som gjør det enkelt å entre støvelen/fottøyet og nå helt fram i tåspissen - som igjen gir optimal luftstrøm gjennom hele fottøyet for å gi optimale forhold til effektiv tørking. Før og etter bruk skal DRYSURE oppbevares i en lufttett plastpose som medfølger produktet for å holde fukt ute. Man trenger ikke å legge dem i posen etter bruk, man kan også bare flytte dem fra det ene fottøyet man har tørket over til det nye fottøyet som nylig har vært i bruk og er fuktig.

Drysure bruksanvisning

0
  1. Du trenger ikke å aktivere Drysure produkter før bruk. Etter du har vært i aktivitet setter du de bare i fottøyet.
  2. Når du er ferdig med å bruke Drysure plasserer du dem tilbake i PVC-posen slik at de ikke absorberer fuktigheten i luften. Du trenger ikke å slå dem av eller på
  3. Gi dem litt varme dersom du har tilgang til radiator. 
  4. Følg instruksjonene nedenfor for å vite hvordan du reaktiverer Drysure når de begynner å bli mindre effektive til å tørke.

      Les mer

Hvordan fungerer det?

 

Drysure Active passer til alt fottøy med vanlig ankelhøyde som løpesko, fotballsko, sykkelsko, golfsko, lave skistøvler, hverdagssko, fritidssko osv.

Drysure Extreme passer til alpinstøvler, snowboardboots, gummistøvler, jaktstøvler, høye skistøvler osv.

Select layout:
Du har valgt: