R Raymon Bikes

0
  • R Raymon lager sykkler til syklister på alle nivå, elsykkelpreferanser og prispunkter.
  • Sykkelmodeller for de fleste bruksområder. Fra terreng- til bysykkel.

 

R Raymon har gang på gang demonstrert hvordan den fantastiske opplevelsen av elsykkel kan gjøres tilgjengelig for alle uten å kompromisse. Siden dag en, har R Raymon bygd opp en sterk og bred portefølje av ytelsesorienterte elsykkelmodeller for syklister på alle nivå, elsykkelpreferanser og prispunkter.

R Raymon produserer sykkelmodeller for de fleste bruksområder, det være komfortable bysykler til hverdagsbruk eller high-end terrengmodeller til så vel nye brukere som profesjonelle.

LES MERVis mindre

Yamaha elsykkelsystemer

0
  • Yamaha motorsystemer.
  • Høystandard og utmerket pålitelighet.
  • Vedlikeholdsfrie komponenter.
  • Intet bytte av motorens interne komponenter.*
  • Utmerket motstand mot ytre faktorer og overoppheting.*

R Raymon har siden dag 1 benyttet Yamaha motorsystemer i sin helhet. Pålitelig, kraftig, ytelsesorienterte komponenter med søkelys på intuitiv bruk, enkel funksjon samt en ytelse som ikke står tilbake for konkurrentene. Yamaha har utviklet sine elsykkelsystemer siden de lanserte verdens første «power assist bicycle» i 1993, og har siden levert mer enn 5 millioner enheter verden om.

Gjennom en årrekke har Yamaha blitt kjent for høy standard og utmerket pålitelighet med sine vedlikeholdsfrie komponenter.

*Vintersykling krever ekstra forhåndsregler og ekstra vedlikehold for å unngå unødig slitasje og skader.

Intuitiv og naturlig assistanse - Ved å trekke kunnskap og know-how fra sitt årelange engasjement innen motorsport over til elsykkelsegmentet gir Yamaha elsykkelkomponenter en kraftig, men også intuitiv og naturlig sykkelopplevelse.

Sensorstyrt opplevelse - Basert på sensorteknologi vil systemet automatisk oppdage sykkelforhold og levere passende med assistanse og akselerasjon.

Automatisk assistanse – Yamahas kunnskap for ethvert scenario. Flere sensorer overvåker kontinuerlig forholdene det sykles under og algoritmer velger automatisk et passende nivå av assistanse for en brukervennlig opplevelse. Algoritmene skapes individuelt for hver motorvariant i sortimentet, og skaper dermed den opplevelsen en forventer for enhver sykkelsituasjon.

LES MERVis mindre

We are always on the move

0
  • Sykkelen vil alltid fortsette å utvikle seg og glede flere og flere mennesker.
  • Ved å introdusere elektriske terrengsykler har vi nådd mange nye kunder.

We are brave by conviction.

Spesielt i denne utfordrende økonomiske og globale situasjonen, tror vi på sykkelen. Vi er overbevist om at denne bransjen, dette fantastiske produktet, alltid vil fortsette å utvikle seg og glede flere og flere mennesker. Sykkelen er et stort symbol på frihet, så når, hvis ikke i dag, skal vi tro på den?

We are brave by tradition.

Vi har gått mot strømmen flere ganger og har stått fast i de sterkeste motvindene. Vår familiehistorie går tilbake til Engelbert Wiener, som redesignet sykkelen slik at døtrene hans også kunne nyte sykling. Ved å introdusere elektriske terrengsykler, har vi nådd mange nye kunder. Vi er alltid i bevegelse, og ser på tapperhet som grunnlaget for innovasjon.

LES MERVis mindre

FROM BIKE PEOPLE - WITH BIKE PEOPLE - FOR ALL BIKE RIDERS

0

Innovative el-sykler og sykler som er fokusert på kundekrav og er tilgjengelige til en rettferdig pris - og med et tillitsfullt forhold til spesialforhandlere. R Raymon kan bare oppnå alt dette fordi de vet at de har et flott tea. Med flere tiårs erfaring å støtte seg på, kjenner teamet bransjen inn og ut, noe som er av enorm merverdi for å få ting gjort raskt. Drevet av deres motto

FROM BIKE PEOPLE – WITH BIKE PEOPLE – FOR ALL BIKE RIDERS!

R Raymon er et ungt merke med en historie som strekker seg over hundre år. R Raymon ble grunnlagt i 2017 av det entreprenørielle paret Felix og Susanne Puello. Susanne er oldebarnet til den tyske sykkellegenden Engelbert Wiener, som produserte individuelt sammenstilte sykler i 1921. Gjennom generasjonene ble hans merke, Winora, en av de største suksesshistoriene i den tyske sykkelindustrien.

 

R Raymon er et hjerteprosjekt som startet i 2017. Merkenavnet stammer fra Felix Raymundo Puello og bærer hans uforvekslelige signatur. Logoen og de første modellene ble designet raskt og ble deretter lansert på Eurobike i 2017. Siden da har R Raymon blitt en relevant aktør i sykkelmarkedet. Innlemmet i PIERER New Mobility's multi-merkevarestrategi, var utsikten til vekst. Kombinasjonen av et tydelig designfokus og et bredt, differensiert produktportefølje falt i god smak både hos spesialiserte sykkelforhandlere og kunder.

 

Midt i 2023, da muligheten oppsto til å ta skrittet videre med R Raymon, måtte de tenke seg om, fordi de hadde smidd forskjellige planer for avslutning ved utgangen av året. Men, som det ofte er tilfelle i livet, var hjertet sterkere enn hodet – den nye starten var en realitet. Det hele startet i begynnelsen av oktober, og siden da har alt gått i ett. Med RAYMON BICYCLES ønsker de å få folk i bevegelse.

LES MERVis mindre
Select layout:
Du har valgt: