Hyperice Hypervolt GO 2 Arctic Gray Hyperice Hypervolt GO 2 Arctic Gray Hyperice Hypervolt GO 2 Arctic Gray Hyperice Hypervolt GO 2 Arctic Gray Hyperice Hypervolt GO 2 Arctic Gray

Hyperice Hypervolt GO 2

Arctic Gray

Varenr:55200-006-00810050281324
Veil. pris 1 799,00
BeskrivelseReservedelerSupport
Beskrivelse

Hyperice Hypervolt GO 2


Hypervolt GO 2 er den ultimate bærbare massasjepistolen. Massasjepistolen er liten og lett og har et rent design og masserer dine ømme muskler og stresspunkter. Den er mer enn en vanlig massasjepistol og er designet for folk som er på farten, slik at du raskere kan nyte dine favorittaktiviteter etter endt restitusjonstid.


Hypervolt GO 2 vekker kroppen til liv. Massasjepistolen gr deg raskere oppvarming av muskler, løsner opp stress- og muskelknuter, også når du er på reise. Noen minutters bruk hver dag reviltaliserer muskler og gir deg større bevegelsesfrihet. Massasjepistolen veier under 700 gram og får enkelt plass i reisebagasjen. Hypervolt GO 2 har tre timer batteritid pr lading, patentert QuietGlide®-teknologi for lavtstøyende bruk og gir en kraftig, dyptrekkende massasje. Det nye designet er sofistikert og føles godt i hånden. Massasjepistolen er designet for lang levetid og er laget av høykvalitetsmaterialer, har intuitiv ergonomi og en moderne arktisk gråfarge.


6 grunner til at du trenger en Hypervolt:
- Si farvel til muskeltretthet: Bli kvitt muskelknuter og løsne opp. Det er fantastisk hva du kan gjøre med hele ditt bevegelsesområde.
- God stemning hver dag: Bærbar og alltid klar for bruk. Tenk på Hypervolt som en massasjeterapeut som masserer bort alt av stress og spenning.
- Optimaliser treningsøktene dine: Gjør deg klar til å rocke. Og restituer på riktig måte. Hypervolt fremskynder oppvarmings- og restitusjonstiden din på enestående vis.
- De beste bruker det beste: Det er en årsak til at de profesjonelle er profesjonelle. De vet hvordan kroppen skal behandles og det bør du også.
- Bruk appen: Treff alle de riktige musklene og mestre timingen og intensiteten i øktene dine med veiledede rutiner i Hyperice-appen.
- Gjør mer av det du elsker: Hypervolt hjelper deg med å bevege deg bedre og gjøre mer – på jobb eller hjemmekontoret, på treningsstudioet eller skogsstien der du løper.


Spesifikasjoner:
- Vekt: 0,68kg
- Størrelse: 17 x 18,5 x 5cm
- Batteritid: 3 timer
- Hastigheter: 3 (betjent med knapp)
- Motor: Børsteløs 40W motor med høyt dreiemoment
- Flyfrakt: Godkjent for håndbagasje
- Massasjehoder: 2 (flat, bullet)

 

 

Reservedeler

TILBEHØR

Support