1500660 1500660 1500660 1500660 1500660 1500660 1500660

Hyperice Hypervolt 2

Black

Varenr:53200-038-010810050285506
Veil. pris 2 899,00
BeskrivelseSupport
Beskrivelse
Hyperice Hypervolt 2


Den originale Hypervolt med noen viktige oppgraderinger. Hypervolt 2 hjelper med å holde deg i form slik du vil, når du vil, med en oppdatert utforming slik at du er klar til å takle alt som kommer din vei.

Hypervolt 2 har en forbedret ergonomisk og lett utforming som hjelper deg med å raskere restituere deg, slik at du kan kjappere kan gjenoppta aktivitetene du elsker. Ikke sett musikken eller favorittprogrammet på pause. Vår patenterte QuietGlide®-teknologi vil få deg til å si ”ahhh”, og ikke ”shhh”. Med HyperSmart™-integrering er det enkelt å finne oppvarmings- og restitusjonsplanene som vil hjelpe deg med å føle og bevege deg bedre, med trinnvis ekspertveiledning gjennom den Bluetooth®-tilkoblede Hyperice-appen.


6 grunner til at du trenger en Hypervolt:
- Si farvel til muskeltretthet: Bli kvitt muskelknuter og løsne opp. Det er fantastisk hva du kan gjøre med hele ditt bevegelsesområde.
- God stemning hver dag: Bærbar og alltid klar for bruk. Tenk på Hypervolt som en massasjeterapeut som masserer bort alt av stress og spenning.
- Optimaliser treningsøktene dine: Gjør deg klar til å rocke. Og restituer på riktig måte. Hypervolt fremskynder oppvarmings- og restitusjonstiden din på enestående vis.
- De beste bruker det beste: Det er en årsak til at de profesjonelle er profesjonelle. De vet hvordan kroppen skal behandles og det bør du også.
- Bruk appen: Treff alle de riktige musklene og mestre timingen og intensiteten i øktene dine med veiledede rutiner i Hyperice-appen.
- Gjør mer av det du elsker: Hypervolt hjelper deg med å bevege deg bedre og gjøre mer – på jobb eller hjemmekontoret, på treningsstudioet eller skogsstien der du løper.


Spesifikasjoner:
- Vekt: 0,82kg
- Størrelse: 19 x 6,4 x 24,1cm
- Batteritid: 3 timer
- Hastighet: 3 massasjehastigheter
- Motor: Børsteløs 60W motor med høyt dreiemoment
- Bluetooth®: koble til Hyperice App via Bluetooth® for automatisk kontroll av massasjehastighet
- Trykksensor: Patentert Pressure Sensor Technology™ viser hvor stort trykk som blir påført massasjeområdet
- Flyfrakt: Godkjent for håndbagasje
- Massasjehoder: 5 (fork, ball, cushion, flat, bullet)


Hva følger med?
- Hypervolt 2
- Ladeenhet og adaptere: Lar deg lade Hypervolt uansett hvor i verden du befinner deg
- Massasjehoder (5): For å tilpasse ønsket effekt på massasjeområdet
- Veske til massasjehoder: Gir deg kontroll og oversikt over dine massasjehoder
Support