Hyperice Hypervolt 2 Pro Matte Black Hyperice Hypervolt 2 Pro Matte Black Hyperice Hypervolt 2 Pro Matte Black Hyperice Hypervolt 2 Pro Matte Black Hyperice Hypervolt 2 Pro Matte Black Hyperice Hypervolt 2 Pro Matte Black Hyperice Hypervolt 2 Pro Matte Black

Hyperice Hypervolt 2 Pro

Matte Black

Varenr:54200-001-00810050280488
Veil. pris4 399,00
BeskrivelseReservedelerAlternativerSupport
Beskrivelse

Hyperice Hypervolt 2 Pro


Få den samme kraftige slag-massasjeterapien som verdens beste idrettsutøvere får – direkte i hånden. Med mer kraft og regulerbare hastigheter hjelper Hypervolt 2 Pro deg med å restituere raskere, slik at du kan gå tilbake til å gjøre mer av det du elsker.

Hypervolt 2 Pro er vår kraftigste massasjepistol. Den gir deg en dyptgående lindring av stive muskler, slik at du kan trene hardere og restituere raskere. Velg den hastigheten som er riktig for deg. velg mellom fem perkusjonsnivåer med den digitale hastighetsvelgeren. Varm opp og restituer slik proffene gjør, med veiledede rutiner fra toppidrettsutøvere og automatisk hastighetsjustering med den Bluetooth®-tilkoblede Hyperice-appen, drevet av vår HyperSmart™-teknologi.


6 grunner til at du trenger en Hypervolt:
- Si farvel til muskeltretthet: Bli kvitt muskelknuter og løsne opp. Det er fantastisk hva du kan gjøre med hele ditt bevegelsesområde.
- God stemning hver dag: Bærbar og alltid klar for bruk. Tenk på Hypervolt som en massasjeterapeut som masserer bort alt av stress og spenning.
- Optimaliser treningsøktene dine: Gjør deg klar til å rocke. Og restituer på riktig måte. Hypervolt fremskynder oppvarmings- og restitusjonstiden din på enestående vis.
- De beste bruker det beste: Det er en årsak til at de profesjonelle er profesjonelle. De vet hvordan kroppen skal behandles og det bør du også.
- Bruk appen: Treff alle de riktige musklene og mestre timingen og intensiteten i øktene dine med veiledede rutiner i Hyperice-appen.
- Gjør mer av det du elsker: Hypervolt hjelper deg med å bevege deg bedre og gjøre mer – på jobb eller hjemmekontoret, på treningsstudioet eller skogsstien der du løper.


Spesifikasjoner:
- Vekt: 1,18kg
- Størrelse: 20,3 x 6,4 x 26,4 cm
- Batteritid: 3 timer
- Hastighet: 5 massasjehastigheter
- Motor: Børsteløs 90W motor med høyt dreiemoment
- Bluetooth®: koble til Hyperice App via Bluetooth® for automatisk kontroll av massasjehastighet
- Trykksensor: Patentert Pressure Sensor Technology™ viser hvor stort trykk som blir påført massasjeområdet
- Flyfrakt: Godkjent for håndbagasje
- Massasjehoder: 5 (fork, ball, cushion, flat, bullet)


What's included?
- Hypervolt 2 Pro
- Ladeenhet og adaptere: Lar deg lade Hypervolt uansett hvor i verden du befinner deg
- Massasjehoder (5): For å tilpasse ønsket effekt på massasjeområdet
- Veske til massasjehoder: Gir deg kontroll og oversikt over dine massasjehoder

 

 

Reservedeler

TILBEHØR

Alternativer
Support