1312988 1312988 1312988

Hyperice Normatec 3.0 Bundle

Build your own!

Varenr:204632
Veil. pris 11 098,00
✉ Send meg mail når varen er på lager
BeskrivelseTilpassReservedelerAlternativerSupport
Beskrivelse

Hyperice Normatec 3.0 Bundle


Velkommen til det neste trinnet på evolusjonsstigen med Normatec dynamisk luftkompresjon. Normatec gir økt velvære, raskere restitusjon, forbedret treningseffekt og maksimerer dine prestasjoner. Den patenterte pulseringsteknologien forbedrer sirkulasjonen, vekker musklene til live og reduserer hevelser for eliteutøvere og mosjonister verden over.

Det oppdaterte systemet har fått et mer intuitivt brukergrensesnitt, redusert vekt og tilbyr neste generasjons tilpasningsmuligheter via Bluetooth og Hyperice App. Normatec 3.0 er den ultimate massasjeopplevelsen som gir idrettsutøvere et fortrinn.


Nøkkelegenskaper:
- 7 intensitetsnivå
- ZoneBoost teknologi
- Hyperice App
- Inntil tre timers batteritid
- TSA-godkjent som håndbagasje


Enkelt:
Normatecs kontrollenhet er fullstendig overhalt og har et nytt brukergrensesnitt som er mer intuitivt og gir den beste brukeropplevelsen så langt.

Kraftig:
Normatec 3.0 inngår ingen kompromisser og gir høy ytelse, nøyaktighet og kraft som forventes av toppidrettsutøvere. Normatec er med andre ord verdensledende innen massasje med dynamisk luftkompresjon.

Tilgjengelighet:
Normatec 3.0 er det rimeligste og mest komplette Normatec-systemet noensinne. Nå kan idrettsutøvere på alle nivå ha tilgang til eliteutøverenes hemmelige restitusjonsvåpen.

Tilkoblingsmuligheter:
- Normatec 3.0 attachments: Bein, hofter og armer
- Nytt brukergrensesnitt lar deg enkelt skifte mellom de ulike tilkoblingene.

Bakoverkompabilitet:
- Normatec 3.0's kontrollenhet er kompatibel med eldre tilkoblinger (Leg Attachment, Hip Attachment og Arm Attachment) i tillegg til slangen og laderen til Normatec 2.0 kontrollenheten.


Denne pakken kan tilpasses etter brukerens behov. For mer informasjon om produktene og valg av tilbehør, se under "Tilpass" lengre ned på siden.

 

 

Tilpass
Reservedeler

TILBEHØR

Alternativer
Support