Ride Concepts Accomplice Clip Olive Camo - EU39,5/US7 Ride Concepts Accomplice Clip Olive Camo - EU39,5/US7 Ride Concepts Accomplice Clip Olive Camo - EU39,5/US7 Ride Concepts Accomplice Clip Olive Camo - EU39,5/US7 Ride Concepts Accomplice Clip Olive Camo - EU39,5/US7

Ride Concepts Accomplice Clip

Olive Camo - EU39,5/US7

Varenr:2378-580810086907397
Veil. pris 1 499,00
✉ Send meg mail når varen er på lager
BeskrivelseSupport
Beskrivelse

Ride Concepts Accomplice Clip


Ride Concepts Accomplice Clip er en sykkelsko som passer godt for stisykling, bike park og dirt. Skoen kan benyttes med klikkpedaler.

Accomplise er en helt nyutviklet sko designet for bruk under alle forhold. Skoen er utstyrt med overdel av rivesterke syntetiske materialer og semsket skinn og har forsterket tå- og hælparti som øker skoens holdbarhet. Tungen er laget med fireveis stretchmaterialer og omslutter foten godt slik at sand og rusk på stien ikke finner veien ned i skoene. Ride Concepts har utstyrt yttersålen med 42mm justerbar cleat box, slik at du lett kan finne ideell posisjon for pedalen. Yttersålen er laget med Clip Grip-gummi og er designet slik at du ikke forstyrres når du klipper inn og ut av pedalen. Mellomsåle i EVA gir økt stabilitet og demper støt fra underlaget. En innersåle i EVA med duodensitet øker brukerens komfortnivå. Skolissene kan festes i en elastisk løkke som hindrer at lissene kommer i veien for drev eller krankarmer.


Features:
- Clip Grip rubber outsole
- EVA midsole for comfort and performance
- 42 mm adjustable cleat box
- Nylon shank for increased power to pedal performance
- Dual-density EVA insole provides additional support and cushion
- Durable tech nylon and suede upper
- Toe and medial anti-abrasion zones ward off usual wear and tear
- 4 way stretch slip tongue for snug athletic fit, and prohibits intake of dirt and debris
- Elastic lace tuck to keep laces secure
- Internal TPU toe protection

Fit & Performance:
- Low volume
- Optimized padding, stiffe flex and wider toe box

Support