Ride Concepts Accomplice Clip Off White - EU39,5/US7 Ride Concepts Accomplice Clip Off White - EU39,5/US7 Ride Concepts Accomplice Clip Off White - EU39,5/US7 Ride Concepts Accomplice Clip Off White - EU39,5/US7 Ride Concepts Accomplice Clip Off White - EU39,5/US7

Ride Concepts Accomplice Clip

Off White - EU39,5/US7

Varenr:2377-580810086907243
Veil. pris 1 499,00
✉ Send meg mail når varen er på lager
BeskrivelseSupport
Beskrivelse

Ride Concepts Accomplice Clip


Ride Concepts Accomplice Clip er en sykkelsko som passer godt for stisykling, bike park og dirt. Skoen kan benyttes med klikkpedaler.

Accomplise er en helt nyutviklet sko designet for bruk under alle forhold. Skoen er utstyrt med overdel av rivesterke syntetiske materialer og semsket skinn og har forsterket tå- og hælparti som øker skoens holdbarhet. Tungen er laget med fireveis stretchmaterialer og omslutter foten godt slik at sand og rusk på stien ikke finner veien ned i skoene. Ride Concepts har utstyrt yttersålen med 42mm justerbar cleat box, slik at du lett kan finne ideell posisjon for pedalen. Yttersålen er laget med Clip Grip-gummi og er designet slik at du ikke forstyrres når du klipper inn og ut av pedalen. Mellomsåle i EVA gir økt stabilitet og demper støt fra underlaget. En innersåle i EVA med duodensitet øker brukerens komfortnivå. Skolissene kan festes i en elastisk løkke som hindrer at lissene kommer i veien for drev eller krankarmer.


Detaljer:
- Clip Grip yttersåle i gummi
- EVA mellomsåle for komfort og ytelse
- 42 mm justerbar cleatboks
- Nyloninnlegg for økt kraftoverføring til pedaler
- EVA mellomsåle gir økt komfort og demping
- Overdel i slitesterk nylon og semsket skinn
- Forsterket tå- og ankelparti
- Tunge med fireveis stretch for perfekt passform som hindrer at smuss kommer inn i skoen
- Elastisk løkke for feste av skolisser
- Innvendig TPU tåbeskytter

Passform & ytelse:
- Lavt volum
- Optimalisert beskyttelse, stivere såle og bredere tåboks.

Support