Drysure Extreme

White/Orange - One size

Varenr:SQ0202778-EA-WHT/ORG5060634130684
Veil. pris 399,00
✉ Send meg mail når varen er på lager
BeskrivelseSupport
Beskrivelse

 

 

 

 

Drysure Extreme


Drysure - den originale, strømløse og bærbare tørkeren som begrenser bakterieveksten i skoene/fottøyet trygt og skånsomt uansett hvor de oppbevares.


Drysure Extreme er laget av silisiumoksidskuler innkapslet i en sokk kombinert med ett strategisk Veroni perforert ytterskall som gjør det enkelt å entre støvelen/fottøyet og nå helt fram i tåspissen - som igjen gir optimal luftstrøm gjennom hele fottøyet for å gi optimale forhold til effektiv tørking. Før og etter bruk skal DRYSURE oppbevares i en lufttett plastpose som medfølger produktet for å holde fukt ute. Man trenger ikke å legge dem i posen etter bruk, man kan også bare flytte dem fra det ene fottøyet man har tørket over til det nye fottøyet som nylig har vært i bruk og er fuktig.


F.eks. om man skal ut å trene så tar man dem ut fra treningsskoen, langrennstøvelen, sykkelskoen osv. som Drysure har tørket over natten og flytter dem over i hverdagsskoen som man har brukt på jobb og fritid gjennom hele dagen.


Husk å «lade» Drysure etter 7-10 dagers bruk.


Drysure Extreme passer til alpinstøvler, snowboardboots, gummistøvler, jaktstøvler, høye skistøvler osv.


 

 

 

Fordeler:
- Ingen varme eller strøm er nødvendig.
- 12 ganger raskere enn lufttørking.
- Støvler/boots tørker skånsomt og trygt over natten med DRYSURE, småsko tørker vanligvis på så lite som 6-8 timer.
- Tørking uten en varmekilde er den eneste trygge måten å tørke varmestøpt fottøy (f.eks. alpinstøvler og snowboardboots) eller for produkter laget av andre  kostbare materialer som fottøy laget av lær f.eks. fotballsko, fjellsko, hverdagssko.
- Trådløs tørking gjør at brukerne kan tørke på farten umiddelbart etter bruk uten å måtte være avhengig av en strømkilde. Fottøyet kan f.eks. ligge å tørke i treningsbagen på vei hjem eller i kofferten om bord på flyet.
- Reduserer dårlig lukt som følge av at den begrenser den bakterielle soppveksten.
- Formen på DRYSURE er utformet for angripe målrettede områder som tå og hæl hvor svette og fuktighet akummuleres som aller mest i fottøy.
- Absorberer fukt i 7-10 dager før den må «lades» opp. Reaktiveres ved å ta ut sokken med silicagel fra skallet og plassere KUN sokken i en stekeovn (1-2 timer i 100 C) på funksjonen varmluft eller på en varmeovn/radiator under oppsikt eller ute i direkte sollys.

Øvrige detaljer:
- Produktene er unisex og onesize i DRYSURE EXTREME.

 

 

Support