1109776 1109776

Volcom Elm Stretch Gore Bib Overall

Green Ash - L

Varenr:H1352309-L-GAH196134096214
Veil. pris 4 699,00
StørrelseL
Volcom Elm Stretch Gore Bib Overall Green Ash - S
Volcom Elm Stretch Gore Bib Overall Green Ash - M
Volcom Elm Stretch Gore Bib Overall Green Ash - L
Volcom Elm Stretch Gore Bib Overall Green Ash - XL
Fargetekst
Vis varianter som liste
BeskrivelseSupport
Beskrivelse

Volcom Elm Stretch Gore Bib Overall


Volcom Elm Stretch Gore Bib Overall er en selebukse for damer på ski og brett, laget med Gore-Tex - Guaranteed to Keep You Dry™.

Buksen passer svært godt for deg som kjører under alle forhold, og gjerne oppsøker avsidesliggende pudderfelt som kjøring i preparert bakke og park. Dette er en skallbukse, slik at du selv kan regulere varmen med lagvis bekledning på innsiden.

Volcom Elm Stretch Gore Bib Overall er laget i Volcoms Modern Fit som er smal rundt lår og knær, men mer romslig i leggen. Buksen er laget med stretchmaterialer som sikrer utmerket bevegelsesfrihet.

Buksen er utstyrt med Recco®-brikke, et skredsøkersystem som benyttes av for eksempel Røde Kors. Vær klar på at Recco® ikke erstatter tradisjonellt skredsøkerutstyr på noe vis. Med bruk av vanntette AquaGuard® glidelåser fra YKK® gis buksen økt beskyttelse mot elementene. Elm Stretch Gore Bib Overall har glidelås rundt hoften, slik at du kan gjøre dine toalettbesøk uten å ta av hele buksen. Buksen har justerbare og elastiske seler som ikke hindrer dine bevegelser. Skulle du bli for varm, vil ventilasjonskanaler på innsiden av lårene effektivt lufte ut overskuddsvarme. Integrerte gamasjer med lissekrok sørger for at buksen ikke sklir opp under bruk, samtidig som snø holdes på avstand. Buksen er forsterket med Black-Flax nederst på beinet. Varme stikklommer i siden.


Detaljer:
- Recco®-brikke
- YKK® AquaGuard® vannavvisende glidelåser
- Sete med glidelås
- Justerbare, elastiske seler
- Ventilasjonskanaler med nettingfôr og glidelås
- Varme sidelommer
- Snøgamasjer med lissekrok
- Black-Flax-forsterkninger i benavslutning
- GORE-TEX Guaranteed to Keep You Dry™


Materialer:
- GORE-TEX 2-lags stretch, resirkulert, fluorfri impregnering
- V-Science pustende fôr
- Fulltapede sømmer
- Modern passform

Support