Volcom Arthur Pant Black - L Volcom Arthur Pant Black - L Volcom Arthur Pant Black - L Volcom Arthur Pant Black - L Volcom Arthur Pant Black - L Volcom Arthur Pant Black - L

Volcom Arthur Pant

Black - L

Varenr:G1352413-L-BLK196134458739
Veil. pris2 499,00
Fargetekst
Vis varianter som liste
✉ Send meg mail når varen er på lager
BeskrivelseSupport
Beskrivelse

Volcom Arthur Pant


Volcom Arthur Pant er en moderne bukse til ski- og snowboardkjøring og har en membran som holder deg tørr under de fleste forhold. Buksen har 10.000mm vanntetthet og 10.000gm² pusteegenskaper. Teamkjører Arthur Longo har i samarbeid med Volcom designet buksen.

Buksen er laget for deg som vil ha en kul og tidsriktig bukse for bruk i bakken og på urbane rail-sessions.

Volcom Arthur Pant er laget med Ergo Fit, Volcoms mest baggy passform. Buksen gir godt rom for bevegelse og har en moderne passform inspirert av 90-tallets klassiske snowboardbukser.

Buksen har de tekniske løsningene du trenger for å ha en komfortabel dag i bakken. Volcoms patenterte Zip Tech® lar deg koble buksen sammen med en jakke med sammme teknologi og sørger for at snø ikke kommer på innsiden når du feilberegner det nye trikset og triller som et lykkehjul i pudderet. Fortsatt med et glis rundt munnen... Buksen har forsterket linning med innvendig justering av livvidden. Ventilasjonskanaler mellom beina hjelper deg å lufte ut overskuddsvarme når du blir for heit. Arthur Pant har varme stikklommer i siden og baklommer. Buksen har strikk nederst i beina, samt integrerte snøgamasjer med lissekrok.


Detaljer:
- Zip Tech® sammenkobling av jakke og bukse
- Ventilasjonskanaler med nettingfôr og glidelås
- Trippelforsterket linning
- Justerbar livvidde
- Varme sidelommer
- Elastisk benavslutning
- Gamasje med lissekrok
- Baklommer
- Påsydd logo
- V.Co-Op Produkt utviklet i samarbeid med Arthur Longo
- 10,000mm / 10,000gm²


Materialer:
- V-Science 2-Lags
- V-Science Supreme Twill med fluorfri impregnering
- V-Science pustende isolasjon
- Kritiask tapede sømmer
- Ergo passform

Support