Ride Concepts Livewire W's Black - EU37/US6,5 Ride Concepts Livewire W's Black - EU37/US6,5 Ride Concepts Livewire W's Black - EU37/US6,5 Ride Concepts Livewire W's Black - EU37/US6,5 Ride Concepts Livewire W's Black - EU37/US6,5

Ride Concepts Livewire W's

Black - EU37/US6,5

Varenr:2296-540810002578106
Veil. pris 1 199,00
Beskrivelse
Beskrivelse

Ride Concepts Livewire W's


Ride Concepts Livewire er en sykkelsko for terrengsykling og bruk i bike park, designet for damer som benytter flate pedaler.

Noen hevder at en klassiker aldri går av moten. Vi mener at den bare blir bedre med tiden. Livewire var Ride Concepts første sykkelsko og har blitt oppgardert med ny teknologi og nye materialer. Skoen har fått yttersåle med Rice Concepts mykeste gummiblanding - Max Grip. Gummiblandingen gir meget godt grep og pedalkontakt, samtidig som slitestyrken er god. Livewire har forsterket tå- og hælparti og beskytter foten mot støt. Overdelen er laget med slitesterke syntetiske materialer og er perforert for å gi bedre luftgjennomstrømming. Innersålen er laget med EVA-skum med duodensitet og forbedrer både stabilitet og støtdemping. Tungen omslutter foten godt og hindrer sand og grus fra å komme inn i skone. En lisseløkke lar deg også feste skolissene slik at de ikke kommer i kontakt med drev eller krankarmer.


Features:
- MAX GRIP rubber outsole
- EVA midsole provides support and shock absorption
- Dual-density EVA insole provides additional support and cushion
- Durable synthetic upper with anti-abrasion mesh for breathability
- Anti-bacterial mesh lining controls odor
- Fully gusseted tongue prohibits intake of dirt and debris
- Elastic lace tuck to keep laces secure
- Custom molded toe and heel protection

Technical Specs:
- 370g per shoe (size 8)

Fit:
- Women’s Performance: Optimized toe and collar padding, slightly softer flex and tailored heel cup
- Low Volume