917690

Peaty's LinkLube All-Weather Prem. 60ml

Varenr:PPL-605060541582897
Veil. pris 199,00
✉ Send meg mail når varen er på lager
BeskrivelseSupport
Beskrivelse
Peaty's LinkLube All-Weather Premium 60ml


Peaty's Premium sykkelolje er født i laboratoriet og oppvokst i utforløypa. Oljen gir svært lav friksjon i drivverk og kan benyttes under alle værforhold.

Den unike todelte formelen trenger inn i kjedet og rengjør samtidig som leddene får et tynt belgg med olje og voks. Jepp! Peaty's Link Lube rengjør faktisk kjedet når du sykler.

Når du kjøper sykkeloljen, vil du kunne se et bunnfall i flasken. Dette er del av Peaty's hemmelige formel som gjør at oljen kan benyttes undar alle værforhold. Den hemmelige oppskriften består av unike oljer og vokskomponenter som vanligvis kun finnes i oljer for tørre eller våte forhold. Med hardt arbeid i laboratoriet har Peaty's lykkes i å kombinere egenskapene i én olje. Oljen beskytter mot rust, trenger raskt inn i kjedet og driver ut smuss og skitt samtidig som friksjon og støy i drivverket reduseres.

Når du benytter LinkLube for første gang, vil du kunne oppleve at kjedet blir svart ganske raskt. ingen grunn til panikk. Dette er kun smuss som har gjemt seg i kjedeleddene og blir presset ut av sykkeloljen. Hvis det kommer svært mye smuss ut av kjedet, bør du avfette før LinkLube påføres igjen.


Aplikasjon:
1) Avfett drivverket før ny olje påføres. Benytt gjerne Peaty's avfettingsmidler for å få kjedet helt rent.
2) Skyll drivverket i rent vann.
3) Tørk kjedet og kassetten så godt det lar seg gjøre.
4) Rist flasken med LinkLube for å blande komponentene i flasken.
5) Påfør LinkLube samtidig som du tråkker bakover og får fordelt olje på alle kjedeledd
6) Tråkk bakover i ca ti sekunder
7) Tørk av overflødig olje med en ren klut

Advarsel!
Sørg for at bremsekomponenter holdes unna LinkLube.
Support