Nitro Vertical - Vertical Skins 158cm Nitro Vertical - Vertical Skins 158cm Nitro Vertical - Vertical Skins 158cm Nitro Vertical - Vertical Skins 158cm Nitro Vertical - Vertical Skins 158cm

Nitro Vertical - Vertical Skins

158cm

Varenr:831014-001-1587630221846038
Veil. pris 2 499,00
Størrelse158cm
Nitro Vertical - Vertical Skins 158cm
Nitro Vertical - Vertical Skins 162cm
Fargetekst
Vis varianter som liste
BeskrivelseSupport
Beskrivelse

Nitro Vertical - Vertical Skins


Nitro Vertical Skin er det perfekte fellevalg for ditt Nitro Vertical Splitboard. Fellene er ferdig kuttet til å matche Nitro Vertical, og er laget i Østerrike i samarbeid med den renommerte produsenten Kohla. Fellene har hurtigfestesystem som matcher ferdigdrillede hull i brettene, noe som gjør det lettere å feste fellene. Kohla har benyttet en miks av 65% mohair og 35% nylon, som gir deg godt feste i motbakkene samtidig som glien er tilfredsstillende på flatene. Bruk av nylon gjør også fellen mer slitesterk enn rene mohairfeller.

Fellene er tydelig markert med høyre/venstre fell og leveres i en praktisk oppbevaringspose laget av resirkulerte materialer.

Nitro Vertical Skins er laget for kresne forbrukere og benytter Kohlas Fiber Seal og Smart Glue teknologi.

Detaljer:
- Fiber Seal: Benyttes for å hindre at fellene trekker til seg vann, noe som gjør at fellene beholder sin lette vekt og gode gliegenskaper under skiftende forhold.
- Smart Glue: Gir bedre feste mellom felle og brett under våte og kalde forhold, samtidig som teknologien gjør det lettere å ta av fellene fra splitboardet.

Support