Nitro Vertical 162cm Nitro Vertical 162cm Nitro Vertical 162cm Nitro Vertical 162cm Nitro Vertical 162cm Nitro Vertical 162cm Nitro Vertical 162cm Nitro Vertical 162cm

Nitro Vertical

162cm

Varenr:830808-001-1627630221841064
Veil. pris 13 999,00
Størrelse162cm
Nitro Vertical 158cm
Nitro Vertical 162cm
Fargetekst
Vis varianter som liste
BeskrivelseSupport
Beskrivelse

Nitro Vertical


Nitros helt nye Vertical splitboard setter en ny standard for lettvekts splitboarding i høyalpine miljøer og kombinerer gåvennligheten til en randonnéski med flyten og kjøregeleden til ditt favorittbrett. Brettets smale sideskjæring utgjør en stor forskjell når du går opp fjellet eller traverserer på eksponerte partier i utfordrende forhold. Nitros Hike Pods er plassert under bindingene og gir deg forbedret kantgrep og økt sikkerhetsnivå  når du går med brettet. Brettet er konstrert for deg som vil flytte grensene for ferdsel i høyalpint terreng og vil ta splitboarding til nye høyder. No pun intended...

Nitro Vertical er bygget rundt filosofien om redusert bruk av materialer for å gi økt prestasjon, hastighet og lavest mulig vekt. Det direksjonale brettet er smalere enn alle andre splitboard i kolleksjonen og reduserer både totalvekten og friksjonen mot snøen. Resultatet blir et brett som gir deg lavere energiforbruk på tur opp slik at du har kreftet til å ta flere eller lengre turer. I tillegg vil den lange nosen i kombinasjon med bakmonterte bindinger gi balansert flyt slik at du kan surfe ned dine velfortjente pudderlinjer.

Hver eneste detalj på dette nye brettet er grundig gjennomtenkt. En ny geometri for stålkantene reduserer vekten på disse med 40% sammenlignet med en standard stålkant. Brettets toppbelegg har 60% redusert vekt og sålevekten er redusert med 20% ved bruk av en Sintered Speed Formula II-såle. Et optimalisert skruefeste for bindingene gir 35% vektbesparelse. På tur opp fjellet teller hvert eneste gram. Den hemmelige ingrediensen er riktignok Nitros letteste Powercore trekjerne med Koroyd. Koroyd er en patentert cellekostruksjon bestående av 95% luft og benyttes sammen med lette trematerialer for å gi en kjerne med masser av kraft og spenstighet. Diamond Laminate karboninnlegg benyttes framfor glassfiber for å spare vekt, samtidig som det gir gode svingegenskaper og gir brettet livlighet.

Du har sikkert skjønt det nå - Nitro Vertical Split er designet for å være det letteste, raskeste og mest energisparende brettet i kolleksjonen, kanskje i hele verden. Brettet er laget for deg som vil ha et holdbart og lett splitboard med utmerkede gåegenskaper og forhøyet sikkerhetsnivå med sin smale fasong og Hike-Pods som gir økt grep på traverser. Bruker du Vertical Split har du mer krefter til overs til nedkjøringen!

Vertical Split kommer ferdig oppsatt med alle clips og er svært brukervennlig. Her finner du ingen bevegelige deler eller hardware montert i sålen.

For å få mest mulig ut av ditt Vertical splitboard, anbefaler vi bruk av de spesialtilpassede Nitro x Kohla Vertical fellene. Fellene er klare til bruk og monteres svært enkelt på brettet. Vertical feller er laget i en blanding av mohair (65%) og Nylon (35%) og gir en perfekt miks av godt feste og god glid. Fellene er behandlet med Fiber Seal slik at de trekker til seg minst mulig vann og har Smart Glue Technology som sikrer at fellene sitter godt på sålene. Ønsker du å bruke andre feller er dette selvsagt mulig.


Karakteristikk:
- Pudder: 8/10
- Teknisk terreng: 10/10
- Klatring: 10/10
- Stivhet: 9/10, All Terrain Flex

Konstruksjon:
- Fasong: Direksjonelt splitboard
- Spenn: Trüe camber
- Bredde: Standard
- Flextype: All Terrain
- Sideskjæring: Progressiv

Teknologi:
- Hike Pods
- Eksklusive Koroyd® PowerLite kjerne
- Splitboard kjerneprofil
- Diamond Laminates, karbonstrenger
- Sintret Speed Formula II såle
- Tip og Tail lås
- Smidde T7075 Aluminumskroker
- Nitro x Kohla system for fellefeste
- Tilpassede Nitro x Kohla feller tilgjengelig, medfølger ikke

Dimensjoner:

Modell Vertical Vertical
Lengde [cm] 158 162
Effektiv kant [mm] 1120 1150
Bredde nose/tail [mm] 289 / 281 293 / 285
Midjebredde [mm] 253 / 250 256 / 253
Svingradie [m] 9.5 / 8.4 8.5 / 7.7
Stance [cm] 50.8 - 61.0 50.8 - 61.0
Setback [mm ] -25 -25
Kjørers vekt [kg] 60+ 70+

 

 

Support