1187837 1187837 1187837

Hyperice Hypervolt GO

Black

Varenr:55000-006-00810050280846
Veil. pris 2 299,00
BeskrivelseReservedelerAlternativerSupport
Beskrivelse

Hyperice Hypervolt GO


Hypervolt GO har en imponerende kraft og er nesten helt stille under bruk. Med sin ultralette vekt på 0,68 kg og 30 % mindre størrelse enn Hypervolt, er Hypervolt GO den perfekte reisepartneren. Med bare én knapp for å starte og justere de tre hastighetene, er den samtidig enkel i bruk.

Hypervolt Go er vår mest kompakte og bærbare enhet, og den lar deg få tilgang til fordelene med perkusjonsmassasje – når som helst og hvor som helst. Med en vekt på kun 680 g og 2,5+ timer batteritid per lading, er Hypervolt Go klar for ditt neste eventyr. Hiv den oppi baggen og ta den med deg til yogatimen. Vår patenterte QuietGlide®-teknologi betyr en tilnærmet stillegående bruk, slik at du kan fokusere på å erobre dagen.


6 grunner til at du trenger en Hypervolt:
- Si farvel til muskeltretthet: Bli kvitt muskelknuter og løsne opp. Det er fantastisk hva du kan gjøre med hele ditt bevegelsesområde.
- God stemning hver dag: Bærbar og alltid klar for bruk. Tenk på Hypervolt som en massasjeterapeut som masserer bort alt av stress og spenning.
- Optimaliser treningsøktene dine: Gjør deg klar til å rocke. Og restituer på riktig måte. Hypervolt fremskynder oppvarmings- og restitusjonstiden din på enestående vis.
- De beste bruker det beste: Det er en årsak til at de profesjonelle er profesjonelle. De vet hvordan kroppen skal behandles og det bør du også.
- Bruk appen: Treff alle de riktige musklene og mestre timingen og intensiteten i øktene dine med veiledede rutiner i Hyperice-appen.
- Gjør mer av det du elsker: Hypervolt hjelper deg med å bevege deg bedre og gjøre mer – på jobb eller hjemmekontoret, på treningsstudioet eller skogsstien der du løper.


Spesifikasjoner:
- Vekt: 0,68kg
- Størrelse: 14 x 14 x 5,1cm
- Batteritid: 2,5 timer
- Hastighet: 3 massasjehastigheter
- Motor: Børsteløs 40W motor med høyt dreiemoment
- Flyfrakt: Godkjent for håndbagasje
- Massasjehoder: 2 (flat, bullet)


Hva følger med?
- Hypervolt GO
- Massasjehoder (2): For å tilpasse ønsket effekt på massasjeområdet
- Ladeenhet: For å lade din Hypervolt
- Ladekontakter (3): Lar deg lade Hypervolt uansett hvor i verden du befinner deg

 

 

Reservedeler
Alternativer
Support