Hyperice Hypervolt Plus Bluetooth Black Hyperice Hypervolt Plus Bluetooth Black Hyperice Hypervolt Plus Bluetooth Black Hyperice Hypervolt Plus Bluetooth Black Hyperice Hypervolt Plus Bluetooth Black

Hyperice Hypervolt Plus Bluetooth

Black

Varenr:54020-001-00852152004517
Veil. pris 4 599,00
Beskrivelse
Beskrivelse
Hyperice Hypervolt Plus Bluetooth


Lindre muskler og forbedre din bevelighet med Hyperice Hypervolt Plus Bluetooth massasjeapparat. Apparatet er utstyrt med en kraftig motor med Quiet Glide-teknologi og tre styrkenivåer med opptil 3200 vibrasjoner i minuttet. Videre er det lett, og det har fem utskiftbare hoder utviklet for å pleie ulike områder og muskelgrupper. Hypervolt Plus er 30 % kraftigere enn det klassiske Hypervolt-apparatet, noe som gjør det til et av de mest kraftige massasjeapparatene i verden av sitt slag.

Hyperice-app
Hyperice-appen bruker HyperSmart-teknologi for å samle og analysere data fra andre helse- og fitnessapper, for slik å sende informasjon til ditt Hypervolt-massasjeapparat via Bluetooth. Med det får du den optimale massasje for raskere restitusjon.

Quiet Glide-teknologi
Med denne praktiske teknologien unngår du å forstyrre omgivelsene med høy og ubehagelig motorstøy. Slik vil du kunne nyte stille og rolige omgivelser, perfekt for å hvile etter trening.

Lett å ta i bruk
Dette lette massasjeapparatet er lett å ta i bruk. Velg ønsket styrke og vibrasjonsnivå, og rett apparatet mot de ulike muskelgruppene. Massasjeapparatet kan brukes til oppvarming før trening, men også til å lindre ømme muskler etter trening.

Batteri og lading
Apparatet er utstyrt med et oppladbart litium-ion-batteri og gir deg opptil tre timers batteritid per lading.

Tilbehør
Massasjeapparatet har fem utskiftbare munnstykker egnet for ulike muskelgrupper.

Inkludert i esken:
- Hypervolt Plus
- Fem utskiftbare hoder
- Lader


Spesifikasjoner:
- Høyde(cm): 25.4
- Bredde(cm): 8.2
- Dybde(cm): 13.2
- Høyde(ink. emballasje): 17,4 cm
- Bredde(ink. emballasje): 22,2 cm
- Dybde(ink. emballasje): 29,0 cm
- Vekt ink. emballasje: 3,288 kg